28
Jun
08

my wishlist (for now)

numero uno

as cameras

walaupun gak isa pake, tapi pingin slr camera (single lense reflection) [bagi yang ndak ngerti, ini itu maksutnya kamera segede dan seberat batu bata yang warna item itu lho]

Canon_EOS_40D_010b

Canon EOS 40D

ndak bisa pake, ndak ngerti cara make, dan juga ndak ngerti cara buat memotret pake alat item lucu ini, tapi yang pasti, hasilnya selalu OK, walaupun asal jepret jg, kamera ini bisa bikin apapun yang elu jepret kliatan bagus….. hohohoho…… tapi harganya 10jt-an… cmn bodynya lagi klo ndak salah.

kalau canon ndak dapet, nikon juga boleh, hoho

D300_1

satu ini ndak kalah bagus, nikon d300

i’m just bluffing, i know nothing about these 2 goodies, but i’m willing to learn if there’s anybody who want to teach me to use these [perhaps buy it for me too!!]

numero dos

as in dresses…..

lanvin’s dress

00220m

the model is frightening, but you’ll be goddess-like if you wear this dress….

vera wang’s wedding dress…….(someday la)

80733078_10.preview_0

2 baju diatas mahaaaaal sekaleeeeeeeeee…. cmn liat di tv dan di internet doank…

sekian dulu buat sekarang… hoho

Advertisements

3 Responses to “my wishlist (for now)”


  1. July 22, 2008 at 3:04 pm

    g bisa ajarin tapi tidak sanggup beliin
    hehehehehe

  2. 2 moccavanilla
    July 25, 2008 at 3:54 pm

    thanks banget bege
    gara2 lu, aku mulai suka foto2
    barusan ada 2 temenku bli canon 450d
    dua2nya gak gitu bole sering aku pegang
    jadi dipikir2 lu gk cuma mo kasi pinjem
    tapi jg dg sukarela ngajar2in
    thanx

  3. July 25, 2008 at 5:38 pm

    duh,jadi malu dipuji terus
    hahahahahaha
    g kan pengen ada org yg juga hobi foto,jadi bs jadi partner dalam foto ato bahas segala sesuatu ttg fotografi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


it’s me!

Enter your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other follower

wish list

1. God bless my whole big family and friends
2. practice my chinese more often
3. be a dilligent student
4. loss 4 kgs
5. saving money
6. be a better daughter, better sister

my flickr

Blog Stats

  • 9,533 hits

stat

Top Clicks

  • None
June 2008
M T W T F S S
« May   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d bloggers like this: